Werken met een arbeidsbeperking

een initiatief van:

Op naar de 100.000 Banen logo
Laden Evenementen

Rivierenland doet het goed als het gaat om het realiseren van de Banenafspraak. Onze regio staat in de top 3 van Nederland. De regionale werkgevers leveren een belangrijke bijdrage aan dit succes.

All-in werkgeversprijs Rivierenland 2018
VNO-NCW Midden en RW-POA Rivierenland willen werkgevers graag belonen voor hun inspanningen. In het kader van de ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’, wordt dit jaar de All-in werkgeversprijs Rivierenland 2018 geïntroduceerd.

Wij nodigen u van harte voor bij de ‘lancering’ van deze prijs tijdens de ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ op 29 maart aanstaande. Eugenie Savrij Droste, regiomanager van VNO-NCW Rivierenland en Ben Brink, wethouder en voorzitter van RW-POA Rivierenland introduceren de prijs.

Nomineer de beste werkgever
Als bestuur van een lokale bedrijfskringen vragen we u één van uw leden te nomineren die een inspirerend voorbeeld is voor collega’s in het praktisch vormgeven van inclusief werkgeverschap en daardoor in aanmerking komt voor de All-in werkgeversprijs Rivierenland 2018. In het najaar van 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens De Dag van het Sociaal Ondernemerschap.

Welke werkgevers komen in aanmerking voor een nominatie?
Alle werkgevers die gevestigd zijn in Rivierenland en in de dagelijkse praktijk laten zien dat ze als inclusief werkgever actief zijn, komen in aanmerking voor een nominatie. Het gaat om werkgevers die werk maken van een arbeidsmarkt waarin iedereen, dus ook mensen met een beperking, duurzaam en naar vermogen kunnen deelnemen. De aard van de inzet kan variëren; geboden kansen en mogelijkheden verschillen per werkgever. U bent vrij in het nomineren.

Kom naar de introductie en meldt zich u aan
De introductie van de All-in werkgeversprijs vindt plaats op 29 maart aanstaande bij restaurant Buitensporig in Tiel. Laat u tijdens deze bijeenkomst die van 8:00 uur tot 9:30 uur duurt inspireren door enkele werkgevers uit de regio die op dit moment al actief bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt.

U kunt zich door middel van een e-mail aanmelden voor deze bijeenkomst. Stuur vóór 23 maart aanstaande een mail met uw contactgegevens All-in@rwpoa.nl.

Vragen?
Heeft u vragen over de introductie, het nomineren of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Natalie Bremmer-Ursinus, secretaris van het RW-POA Rivierenland. Tel. 06 15 65 66 23 of bremmer@rwpoa.nl