Werken met een arbeidsbeperking

een initiatief van:

Op naar de 100.000 Banen logo
Laden Evenementen

De afgelopen twee jaar is het aantal werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst van werkgevers in de marktsector fors gestegen ten opzichte van de doelstellingen vastgelegd in de Banenafspraak. In 2016 zelfs zo’n 36 procent meer. De uitvoering van de Banenafspraak uit 2013, waarin overheid, werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties een ambitieuze doelstelling afgesproken hebben voor het aantal banen voor mensen met een arbeidsbeperking, is hiermee een succes.

Dat wordt gevierd op de tweede, landelijke Dag van de 1000 Voorbeelden 2018, op 29 maart. Tijdens de bijeenkomst zetten we aantal werkgevers die zich hiervoor ingespannen in het zonnetje en er is volop gelegenheid voor netwerken en ervaringen uitwisselen onder het genot van een drankje en hapje.

 

Programma:

15.45 uur           Ontvangst

16.00 uur           Aftrap door Johan Spierings (Voorzitter ION), Turgay Tankir (Directeur MVO Solutions Reg. Nijmegen) en Ivonne den Hartog (Mercure Hotel)

16.15 uur           Ron van Gent (Directeur VNO-NCW midden en MKB Midden) over de dag van de 1000 voorbeelden en de stand van zaken van de banenafspraken

16.25 uur           In het zonnetje zetten voorbeeld bedrijven door Wethouder Werk&Inkomen Jan Zoetelief

16.45 uur           Uitreiking inclusieve keurmerken aan ION leden.  

17.00 uur           Borrel & Netwerken

18.00 uur           Einde bijeenkomst

Voor meer informatie over de activiteiten in Nijmegen of om uw aanwezigheid kenbaar te maken, kunt u contact opnemen met:
Turgay Tankir
Directeur MVO Solutions regio Nijmegen
e-mail: t.tankir@mvosolutions.nl
tel: 06-15890748