Werken met een arbeidsbeperking

een initiatief van:

Op naar de 100.000 Banen logo
Laden Evenementen

Centraal thema is de ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’, in Westfriesland. Twee prachtige bedrijven mogen het MVO Proud Partner keurmerk in ontvangst nemen, omdat zij zich hebben bewezen als sociaal ondernemer.

Daarna volgt een inspirerende en verrassende presentatie van filosoof/cabaretier Paul Smit. Hij studeerde af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’, is op dit moment een van de meest gevraagde sprekers in Nederland en bevindt zich in de frontlinie van de neurowetenschap. Hij schreef diverse boeken en maakte twee speelfilms. Of het nu gaat om stress of verandermanagement, alles draait om beïnvloeding van gedrag van mensen. Met humor, interactie en concrete voorbeelden geeft Paul de nieuwste inzichten vanuit de psychologie, filosofie en neurowetenschap. In de sessie Anders kijken zoomen we uit en kijken we vanuit nieuwe inzichten met een frisse blik naar onszelf, onze klanten en naar de organisatie.

Programma

15.45  – 16.00 uur Ontvangst

16.00 – 16.05 uur Welkom

16.05 – 16.15 uur Dag van de 1000 voorbeelden door Manue Azoulay

16.15 – 17.00 uur uitreiking Proud Partner keurmerkschildjes

17.00 – 17.15 uur Filosoof/cabaretier Paul Smit

17.15 – 18.00 uur afsluiting en borrel

Spreekt dit programma u aan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u als ondernemer hebt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten werken voor uw bedrijf? En komt u graag in contact met andere ondernemers? Dan is dit dé bijeenkomst waar u bij moet zijn en heten wij u van harte welkom op 29 maart 2018! Meldt u zich aan via de knop hieronder.

Aanmelden